Кількість
|
Вартість
|
||
|
Індукційні плити дозволяють проводити різноманітну теплову обробку (прожарювання, бланшування, варіння, тушкування, запікання) продуктів. Необхідні у гарячих цехах барів, ресторанів, кафе, закусочних та багатьох інших закладів масового харчування. Малогабаритні і можуть працювати тривалий час без виключення. Принцип роботи індукційної плити відрізняється від принципу роботи звичайної електричної плити: тепло тут генерується у основі посуду при впливі електромагнітного поля, що створюється спеціальною котушкою індуктивності. Тобто, при включенні плити здійснюється нагрівання самого посуду (а не конфорки, яка передає своє тепло посуду - як у звичайних плитах). За рахунок цього знижується час приготування, а також витрата електроенергії. Індукційна конфорка включається одразу після встановлення на неї посуду та вимикається, коли її прибирають. На таких плитах виключено пригоряння їжі при попаданні її безпосередньо на плиту, оскільки сама конфорка не нагрівається вище за 60 °С.
Плита індукційна REEDNEE AMCD204 має корпус із зносостійкої нержавіючої сталі. Оснащена 1 конфоркою. Є захист від перегріву. Настільна. Підключається до мережі 220 В. Максимальне навантаження на поверхню – до 40 кг. Таймер. Цифровий дисплей. Діапазон регулювання температури 60-240 °С.