Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ефективність роботи закладів громадського харчування багато в чому залежить від швидкості приготування їжі. Професійна овочерізка вирішує проблему швидкої нарізки продуктів для супів, салатів і гарячих страв.
Універсальна овочерізка подрібнює сирі і варені овочі, фрукти, морепродукти.
Великий вибір ріжучих інструментів дозволяє зробити нарізку продуктів практично будь-якої форми.
Для ресторанів, кафе і їдалень необхідна овочерізка промислового типу. Цей пристрій справляється з великими обсягами обробки.
Настільна овочерізка, швидкість обертання-300 об / хв, в комплекті поставки 5 ножів - слайсер 2 і 4 мм, терка 3, 5 і 7 мм.