Кількість
|
Вартість
|
||
|
Машина тістомісильна МТ-12 призначена для замісу дріжджового та крутого тіста на малих хлібопекарських підприємствах, у кондитерських цехах та на підприємствах громадського харчування.
Пристрій та робота машини тістомісильної.
Електропривод обертає діжу наповнену сумішшю для приготування тіста. Одночасно з обертанням діжі обертається спіраль, яка перемішує тісто. Спільним обертанням діжі навколо своєї осі та спіралі всередині діжі забезпечується ретельне вимішування тесту.
Для запобігання обслуговуючого персоналу від травм спіраллю, що обертається, на діжу встановлена кришка, забезпечена мікровимикачами, при спрацьовуванні яких машина зупиняється.
Машина тістомісильна МТ-12:
1 – Електродвигун;
2 – Редуктор;
3 – Корпус машини;
4 - Ланцюгова передача;
5 - Перемішуючий пристрій - спіраль;
6 – Дежа;
7 - Кришка;
8 – Кнопка «Пуск»;
9 – Кнопка «Стоп»;
10 - Опора.
Машина встановлюється у зручному місці на рівну основу (стіл, тумбу), що відповідає вазі машини. Попередньо до нижньої частини корпусу повинні бути прикріплені амортизатори чотирма гвинтами та шайбами.