Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пристрій для приготування ковбасок (ковбасний шприц) проводиться з двома видами завантаження м'яса (фаршу) - горизонтальних і вертикальних. Вони користуються попитом в закладах масового харчування (їдальні, ресторани, паби, кафе та інші), на невеликих виробництвах, в цехах відділів супермаркетів з продажу готових страв. Використовуються при наповненні необхідним вмістом різних видів ковбасок. Таке пристосування економить багато часу поваров. Механіческій шприц для виробництва смачних ковбасок італійського торгового виробника професійного обладнання «Frosty» модель «SV - 5» завантажується вертикально. Принцип роботи механічний. Прочнейший циліндр виготовлений з високоякісної, зносостійкої нержавіючої сталі. Корпус - нержавіюча сталь. Шліфування, загартована сталь - матеріал зубчастої передачі. Оснащений двошвидкісний (повільна і швидка швидкості) апарат нержавіючими насадками, діаметром 16мм, 22мм, 32мм і 38мм. Циліндр вміщує 5-ть літрів продукту. Габаритні розміри складають 300x340x690мм.Простота в експлуатації, легкість в очищенні, економічність в роботі - основні характеристики даного агрегату.