Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пекарські шафи – це професійне теплове обладнання, призначене для випікання формового та подового хліба, батонів, булочок, а також різноманітних кондитерських виробів. Шафи здатні робити випічку з різних видів тіста: дріжджового, листкового, бісквітного, пісочного, заварного та білкового.
Пекарська шафа складається з незалежних один від одного модулів, що забезпечує зручність при транспортуванні та встановленні виробу. Спеціальна геометрія ТЕНів та наявність теплорозподільного пода на нижньому рівні пекарської шафи забезпечує рівномірний розподіл температури по всьому об'єму робочої камери, що гарантує рівномірну випічку. Два термодатчики забезпечують роздільне регулювання верхнього та нижнього ТЕНів та автоматично підтримують задану температуру. Світлові індикатори забезпечують візуальний контроль роботи ТЕНів духовки. У конструкції пекарської шафи передбачена ємність для зволоження та отвір для подачі води (підливати воду можна не більше 200 г у процесі випікання згідно з Вашим рецептом). Тени з нержавіючої сталі значно продовжують термін їхньої служби. Температурний режим регулюється від 50 до 300 градусів. Місткість однієї секції: 24 хлібні форми л7 (221х110х115 мм) або 14 батонів (0,3 кг).
Простота та надійність цього обладнання дозволили позитивно зарекомендувати себе на ринку України.