Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстоєчна шафа призначена для кінцевого вистоювання тістових заготовок перед випічкою. У шафі розстоювальній Frosty WG-26С підтримується мікроклімат з температурою + 20 ° ... + 60 ° С. Підвищена температура необхідна для прискорення бродіння тіста. При використанні розстоєчної шафи тістові заготовки отримують оптимальні умови для дозрівання тіста. За рахунок цього випічка виходить смачною, має привабливий зовнішній вигляд і набуває пористу структуру м'якушки.
26 рівнів під дека 600х400 мм
напрямні - металеві трубки
температурний режим +20°/+60°С
автономне парозволоження
регулювання вологості, загальна камера
подвійні двері зі склом
корпус - нержавіюча сталь