Кількість
|
Вартість
|
||
|
Професійний агрегат італійської виробничої компанії Sirman PPJ6SC CE з електричним оснащенням (380В), що очищає від верхнього шару картопляні бульби або буряк, моркву (коренеплоди) встановлюють на кухні підприємства (закладу), що масово очищає продукцію для великої кількості страв. Без такого обладнання просто неможлива робота громадського харчування. При обслуговуванні їжею великої кількості осіб підготовка продукту займає практично весь робочий час, не залишаючи шансів на швидке приготування і красиву презентацію. А такі заклади завжди збиткові або малоприбуткові. Тому установка даного обладнання - не розкіш, а банальна необхідність.
Обслуговується апарат дуже легко і має швидкодоступні внутрішні компоненти, які не потребують підняття або перевертання агрегату. Має нержавіючу, зносостійку конструкцію з ремінною передачею. Завантажувальна сталева горловина з щільним закриттям. Сталість тривалої роботи забезпечено провітрюваним потужним мотором. Ємність, що вміщає 6-ть літрів, знімається, не вимагаючи інструменту, і може бути помита в посудомийній машині. Картопля завантажується автоматичною системою. На кришці і горловині є захисні мікровимикачі. Переробка продукту, на яку здатний даний агрегат, становить за одну годину 105 кілограм.