Кількість
|
Вартість
|
||
|
Газові плити дозволяють проводити різноманітну теплову обробку (прожарювання, бланшування, варіння, тушкування, запікання) продуктів. Необхідні у гарячих цехах барів, ресторанів, кафе, закусочних та багатьох інших закладів масового харчування. Перевага газових плит над електричними: можливість швидкої зміни інтенсивності роботи конфорки; більш висока швидкість нагрівання посуду за рахунок більшої температури полум'я; нижчі витрати на експлуатацію плити.
Газова плита Oztiryakiler OSOG8070C виробництва Туреччини, настільна плита без підставки. Виконується з суцільною робочою поверхнею, що складається з чотирьох елементів, виконаних із чавуну товщиною 22 мм, і може зніматися. Конфорка з диференційованими тепловими зонами: в її центрі температура може досягати 500 С, по краях конфорки - 200 С. Плита оснащена п'єзопідпалом.