Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пароконвектомат Angelo PoFX101E2 призначений для приготування різноманітних страв методом обробки парою та гарячим повітрям на підприємствах громадського харчування та торгівлі. Таке обладнання може замінити плиту, гарячу та духову шафу, конвекційну піч, сковороду, травний котел та ін. Завдяки спеціальним технологіям запах їжі, що готується, не поширюється в приміщеннях.
Корпус виконаний з нержавіючої сталі AISI 304, робоча камера - із полірованої нержавіючої сталі AISI 316, електричні нагрівальні елементи - зі сплаву Incoloy 800.
Режими роботи:
- Конвекційний режим з температурним діапазоном від 10 до 300 ° C та контролем рівня вологості від 0 до 100%
- Пароконвекційний режим з температурним діапазоном від 30 до 250 °C і контролем рівня вологості від 10 до 90%
- Режим пари з температурним діапазоном від 30 до 125 °C
Режими приготування:
- Програмований
- Ручний
- Delta T
- 20 програм із 4 фазами
- 3 програми розігріву
- 5 програм копчення
- 4 програми приготування за низьких температур (low temperature cooking)
Особливості:
- 6 програм готування з 3 ступенями
- Автоматичний попередній нагрівання та охолодження камери
- UR2 автоматичний контроль вологості в процесі приготування + генерація пари на подвійному рівні (DSG)
- Контроль температури для конденсатора пари та скидання
- AOC: активна система управління надлишковим тиском
- Система APM для контролю температури
- Автоматична програма миття (SC2), у тому числі з подвійною дезінфекцією
- RDC + EVOS парогенератор з низькими витратами керування
- Функція автоматичного реверсу AWC для розвороту напряму вентилятора
- Функція ECO для економії електроенергії
- Ручне подання пари
- Налаштування температури в °C або °F
- Самодіагностика несправностей із звуковим оповіщенням
- Вибір часу запуску
- Низькотемпературний пар
- Перегріта пара
- Стан температури PTM
- ‚Рівень герметичності IPX5
- Сенсорна клавіатура із заднім підсвічуванням
- Роздрук даних інтерфейсу для приготування (HACCP)
- Кнопка вибору даних із підтвердженням операцій
- Відображення заданих та поточних функцій приготування
- Можливість підключення пристрою, що згладжує піки напруги
- Одноточковий термощуп
- Клавіші скидання сигналізації
- Вентилятор з 2 швидкостями (1 уривчаста)
- Двері з подвійним склінням і відчиняються з проміжним положенням
- Знімні контейнерні стелажі
- Галогенне підсвічування камери
- Регульовані по висоті ніжки
Додаткові характеристики:
Місткість:
- Гастроємності GN 1/1: 10
- Противні 600x400 мм: 8
- Витрата холодної води: 30 л/год
- Діаметр зливу: 40 мм
- Висота зливу: 10 мм
- Водозабір труби: 3/4"
- Стік у каналізацію: 460 мм