Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ефективність роботи закладів громадського харчування багато в чому залежить від швидкості приготування їжі. Професійна овочерізка вирішує проблему швидкої нарізки продуктів для супів, салатів і гарячих страв.
Універсальна овочерізка подрібнює сирі і варені овочі, фрукти, морепродукти.
Великий вибір ріжучих інструментів дозволяє зробити нарізку продуктів практично будь-якої форми.
Для ресторанів, кафе і їдалень необхідна овочерізка промислового типу. Цей пристрій справляється з великими обсягами обробки.
Матеріал корпусу: пластик.
Кількість швидкостей: 1.
Швидкість обертання: 1500 об/хв.
Захист двигуна.
2 отвори для завантаження.
Комплектація: 4 диска (2 терки: 3 мм, 7 мм і 2 слайсера: 2 мм, 4 мм)