Кількість
|
Вартість
|
||
|
Електрична машинка для нарізування, натирання, шинкування продуктів – дуже значуще обладнання на професійній кухні. Вона в лічені хвилини допоможе нарізати будь-якої форми і розміру овочі, морепродукти, фрукти, будь-який вид сиру у великих кількостях. Без неї не обійдеться жодне підприємство громадського харчування: ресторан, їдальня, кафе, бар та інше.
Особливу увагу у місць громадського харчування, де необхідно приготувати велику кількість порцій, заслуговує овочерізка французького виробника «Robot Coupe» модель «CL-60 з важелем», яка дозволить додатково до нарізки, натерти моркву, сухарі, фундук, шоколад, зробити шинкування зелені і капусти. Чудову якість вихідної продукції забезпечить вбудована трубка на отворі з важелем, встановленому на візку. Вона проста в роботі і легка в обслуговуванні. Деталі, що контактують з їжею і часто використовуються, легко знімаються. Робочі деталі і кришка виконані з металу. Важіль, воронка і пересувний стенд – нержавіюча сталь. В агрегаті є системи захисту: термодатчик захищає від перегрівання; не дасть заклинити і відключить машину захист, що реагує на силу подавання струму, що запобіжить виходу із ладу двигуна і продовжить термін його служби. При спробі відкрити кришку, з метою безпеки працюючого кухаря, овочерізка примусово зупиняється. Має дві швидкості (375об/хв і 750 об/хв). Продуктивність досить висока - до 900кг / год. Підключення до мережі електроживлення 380В.