Кількість
|
Вартість
|
||
|
Практично всі підприємства масового харчування не зможуть обійтися без електром'ясорубки. Вона затребувана на кухнях ресторанів, кафе, їдалень, піцеріях, магазинах з продажу м'ясних і рибних виробів для виготовлення різноманітних фаршеподібних рибних і м'ясних мас, а так само для приготування страв з овочів і кондитерки.
Прекрасним вибором стане професійна електром'ясорубка Sirman TC22 Nevada Total Unger (380). Дане обладнання виготовлено в Італії і його відмінною рисою є якість і надійність. Деталі, всі без винятку, даний виробник виконує з нержавіючої, міцної сталі (AISI 304) , характеристики якої відповідають всім вимогам безпеки і стандартам гігієни. У вищезгаданій м'ясорубці система Унгер, що забезпечить якісну роботу. Редуктор має подвійний захист від попадання вологи і його зубчаста передача знаходиться в масляній ванні. У ній стоїть найпотужніший вентильований двигун (IP 55), що продовжує термін служби агрегату. Рівень продуктивності дуже високий (350кг / год), що робить дану машину незамінною на кухні професіонала. Підключається до мережі при 380В.