Кількість
|
Вартість
|
||
|
Якщо Ваше підприємство чи домашнє господарство так чи інакше пов'язане з переробкою м'яса, то Вам практично напевно знадобиться промислова м'ясорубка.
Вона буде необхідна на кухнях у хінкальнях, ресторанах та інших закладах громадського харчування, та скрізь, де потрібна велика кількість перемеленого м'яса.
Принцип роботи м'ясорубок максимально простий: м'ясо подається на шнек штовхачем, далі шнек проштовхує сировину через ніж і видавлює через решітку. Саме діаметр отворів у решітці визначає тонкість помелу фаршу.
Такий простий механізм властивий для м'ясорубок із класичною системою ножів «Ентерпрайс» – це класичний набір із шнека, одностороннього ножа та решітки. Він чудово підходить для простого помелу невеликих об'ємів м'яса. Такий набір є найбільш економним варіантом і найменше навантажує двигун. М'ясорубка із системою ножів «Ентерпрайс» займе впевнене місце у м'ясних відділах, магазинах, їдальнях та кафе, тобто закладах, які не вимагають великих обсягів сировини. Варто зазначити, що паштетні решітки варто використовувати лише при вторинному помелі, з першого проходу отримати фарш тонкого помелу неможливо. Звичайні побутові м'ясорубки зазвичай мають таку систему.
Система ножів Enterprise, продуктивність 75 кг/год. Швидкість 170 об/хв. У комплекті постачання пластиковий штовхач для м'яса, лоток для подачі м'яса, решітка з отворами 8 мм.