Кількість
|
Вартість
|
||
|
Камери розстоєчні - професійні агрегати, які затребувані на виробництвах, які готують борошняні вироби, а так само для якісного і швидкого підйому і вистоювання (процесу підконтрольного бродіння тесту перед випіканням) заготовок з дріжджового тіста. Розстойка здійснюється при температурному режимі повітряного простору + 33 ... + 40 градусів і вологості від 75% до 80%. Встановлюються агрегати на міні-пекарні, в теплових цехах підприємств громадського харчування, магазинах, що продають і виготовляють свіжі хлібобулочні шедеври.Шкаф расстоечний торгової марки «Italbakery» модель «CLA-CR-2P-4C-6080» зроблений двох дверних і виконаний з високоякісного алюмінію, без статі. Управляється електромеханічної панеллю. Вміщує чотири візки і листи, розміром 600х400мм з відстанню між ними 80мм. Габаритні розміри, заявлені виробником, складають 1800х1970х2300мм. Підключається до джерела трифазного харчування електрикою 380В.Висококачественное обладнання приємно обрадує своєю простотою і прослужить довгий період часу.