Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фритюрниця – це професійне кухонне обладнання, яке дозволяє обсмажувати різноманітні кулінарні вироби шляхом занурення їх у великий обсяг гарячої олії. В результаті приготування, страва набуває хрумкої золотистої скоринки, при цьому зберігає достатньо вологості і виходить особливий ароматний смак. Апарат використовують у кафе, барах, ресторанах та фаст-фудах для приготування різноманітних страв: чіпси, картопля фрі, гриби, овочі, м'ясо, рибу (у клярі та без нього), курячі ніжки та крильця, біляші, пончики, пиріжки.
Двопостова настільна фритюрниця складається з ємностей, кришки, знімних кошиків та блоку управління. Сталевий міцний кошик обладнаний термоізольованою ручкою. Апарат легко розбирається для санітарної обробці. Корпус виконаний із високоякісної нержавіючої сталі. Терморегулятор дозволяє встановлювати температуру олії від +50…+180°С, а аварійний термостат необхідний захисту від роботи без масла.
У нижній частині робочого об'єму розташований кульовий клапан для зливу відпрацьованої олії, комплектується кошиком, об'єм – 2х4 літри. Шарнірне закріплення нагрівальних елементів дозволяє їх піднімати і легко проводити очищення робочих ємностей. Термічні запобіжники запобігають перегріву фритюрниці, а мікровимикач перешкоджає некоректній установці гастроємностей.