Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фритюрниці виробничі - одна з різновидів обладнання для професійної кухні, за допомогою якого можна готувати різні продукти у фритюрі (гарячому маслі) в великих кількостях. Затребуване закладами масового харчування (фаст-фудами, ресторанами, кафе, їдальнями та іншими), які заявляють в своєму меню котлети «по-київськи», пончики, картопля "фрі", фрукти, чебуреки і другое.Фрітюрніца електрична італійської торгової марки «Frosty» модель «FE44» виконана з зносостійкого нержавійки. Має у своєму розпорядженні двома ваннами, місткістю по 4-ри літра кожна. Картопля в ній приготується максимум за 4-ри хвилини, а повний розігрів становить 10-ть хвилин. Температурний, робочий режим регулюється за допомогою терморегулятора і коливається від +20 до +190 градусів. Візуально контролювати роботу допомагають світлові індикатори. Управління агрегатом електромеханічне. Безпечну роботу забезпечить датчик, який заблокує нагрів ТЕНів при перегріванні. Комплектувати двома сталевими дротяними кошиками. Кошики з приготованим продуктом утримуються спеціальним фіксатором над ванною. Габаритні розміри складають 430x430x310мм. Підключення до джерела електроживлення 220В.Проста машина в експлуатації і легка в облуживании. Має міцні якісні конструкції і внутрішні компоненти.