Кількість
|
Вартість
|
||
|
Дозуючі агрегати (диспенсера), що змішують і готують, як гарячий шоколад, так і використовуються для приготування інших нагрітих напоїв. Відрізняються надійністю, універсальністю і простотою в експлуатації. Купуються для гастрономічних закладів (кафетерій, кафешка, їдальня, ресторан, готель і інших) .Електроагрегат, який готує і подає розігрітий шоколад та інші напої в гарячому стані італійського торгового виробника кухонного обладнання «Ugolini» модель «DELICE-5 (silver)» має комбінований (пластиковий, сталевий, латунний) корпус сріблястого забарвлення. Оснащений ударостійким, знімним контейнером (колбою), об'ємом 5-ть літрів, що обертаються лопатями, що гріється поверхнею і підставкою, яка щороку збирає краплі. Регулюючий термостат встановлює температуру, максимум до +90 градусів. Кришка має термостійку ручку. Розміри габаритів, заявлених в характеристиці, 260х320х495мм. Підключення до однофаз харчування електрикою 220В.