Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки є необхідною на ринку громадського харчування новинкою. Це суперхолодильники, призначені знижувати температуру живильної продукції в максимально короткі часові терміни, домагаючись різних перед просто холодильником переваг - економічності, гігієнічності та збереження гастрономічних продуктових якостей. Застосування таких шаф досить широко, першочергово на підприємствах, що займаються виробництвом напівфабрикатів, в готельних комплексах, санаторіях, кухні великих ресторанів, фаст-фудами і так далі. П'ятнадцятирівнева шафа виробника італійського обладнання «Desmon GBF-15» виготовлена зі сталі і не піддається хімічним впилам. Вміщує розмір кожного рівня GN1 / 1 з міжрівною відстанню 68мм. Максимальний охолоджуваний режим температури +70 градусів, при передбачуваному мінімумі -18 градусів. Охолодити внутрішній об'єм камери допомагає безпечний холодогент (R404a). Максимальної заморозки досягнє за 270 хвилин (30 кілограм). Охолоджує 40 кілограм продукту за 90 хвилин від +73 градусів до +3 градусів. Максимальне енергоспоживання 2,1 кВт за шістдесят хвилин. Габаритні розміри холодильника складають 800мм (довжина), 830мм (ширина), 2000мм (висота). Важить холодильний агрегат 195 кілограм. Напруга 380В.